مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی تهران

18 آذر 1404 سه شنبه
  • تاریخ انتشار : 1404/02/22 - 12:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 129
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه ارائه گزارش پایان طرح پژوهشی با عنوان «تدوین راهنمای یادگیری استراتژی های مطالعه، بکارگیری و ارزشیابی آن در کورس ادغام یافته قلب و گردش خون» در دوره فلوشیپ ادغام در آموزش پزشکی

به گزارش مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر قربانگل اصحابی، از شرکت‌کنندگان دوره فلوشیپ ادغام در آموزش پزشکی، به‌عنوان نخستین فرد این دوره، در روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی خود را ارائه کرد.

در این جلسه، دکتر محبوبه مافی‌نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، و دکتر مریم نسیمی، مدیر واحد طرح‌های توسعه‌ای و دانش‌پژوهی آموزشی، و سایر همکاران حضور داشتند.

طرح تحقیقاتی ارایه شده به‌عنوان نمونه‌ای موفق از استفاده عملی از آموخته‌های دوره فلوشیپ در طراحی و اجرای یک پروژه توسعه ای در حوزه آموزش یاد شد.

  • کد خبر : 297398
کلمات کلیدی
فاطمه قربی
تهیه کننده:

فاطمه قربی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه