مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی تهران

19 آذر 1404 چهارشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/09/11 - 12:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری ششمین جلسه از دوره دُرنا «اصول سخنرانی موثر»

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، در ششمین جلسه از سلسله جلسات دوره درنا «اصول سخنرانی موثر»، دکتر مونا دریا افزون ، عضو  هیئت علمی دانشگاه آزاد کرج «غلبه بر اضطراب و استرس در ارائه سخنرانی و راه های کنترل آن» را تدریس کرد.
وی ابتدا به این نکته اشاره کرد که استرس برای همه سخنرانان با فعال شدن آمیگدال مغز ایجاد می شود و تفاوت در این است که چطور آن را کنترل کنیم؛ همچنین چند نمونه از عدم کنترل استرس توسط سخنرانان مشهور جهان را با پخش سخنرانی هایشان نمایش داد و روش های کنترل آن را بیان کرد.
در ادامه تکنیک های مدیریت استرس قبل از سخنرانی شامل تمرین و آماده سازی، تمرین ذهن آگاهی، تکنیک های تنفسی، حرکات کششی، تکنیک تقویت چین های صوتی، تمرین تصویر سازی، بررسی محیط و تجهیزات، آماده سازی سناریوهای بحران و تکنیک‌های مدیریت استرس حین جلسه سخنرانی شامل تمرکز بر مخاطبین، شروع با داستان یا شوخی، حفظ وضعیت خوب بدنی، استفاده موثر از حرکات دست ها، اهمیت ارتباط چشمی، مدیریت فشار کلام و فنون مدیریت زمان را شرح داد.
عضو هیئت علمی گروه روان شناسی بالینی، در پایان به صورت عملی ۳ تکنیک تنفس عمیق، تنفس ۴ در ۴ و تنفس مربعی را به شرکت کنندگان آموزش داد.
ششمین جلسه دوره درنا در روز شنبه ۱۰ آذر 1403 از ساعت 17 تا 19به صورت آنلاین و در بستر اسکای روم برگزار شد.

  • کد خبر : 285515
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه