بیستمین و دومین شماره مجله رویش منتشر شد

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، این مرکز در راستای رسالت خود به منظور ارتقای استانداردهای آموزشی و توسعه آن، فصلنامه علمی رویش را منتشر می‌کند.
هم‌اکنون بیستمین و دومین شماره مجله رویش (تابستان 1400) به صورت الکترونیکی و با هدف نشر دانش تولید شده در حیطه آموزش و انتقال تجربیات مرتبط با آموزش علوم پزشکی منتشر شده است.
بدین وسیله مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام می‌کند این نشریه علمی از پذیرش و انتشار دانش آموزشی، تبادل ایده‌های نوآورانه آموزشی و انتقال تجارب حاصل از فعالیت‌های دانش پژوهی اعضای هیات علمی، دانشجویان و مدیران آموزشی در شماره‌های آتی استقبال می‌کند.
علاقه مندان می توانند برای مشاهده این شماره و شماره های قبلی فصلنامه اینجا کلیک کنند.
برای دریافت شماره 22 فصلنامه رویش اینجا کلیک کنید