فراخوان پانزدهمین جشنواره دانشگاهی شهید مطهری

جشنواره آموزشی شهید مطهری به منظور تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی و برای شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری، دانشگاهی و همچنین نوآوری، ابداع و معرفی فرآیندهای جدید در حیطه های روش­ ها و تکنیک­ های آموزشی، سنجش، ارزشیابی و اثربخشی آموزشی، مرجعیت، رهبری و مدیریت آموزشی، مشاوره و راهنمایی، فعالیت­ های فرهنگی و امور تربیتی و اجتماعی، قوانین، مقررات و ساختارهای آموزشی، محصولات آموزشی و به منظور ارتقاء آموزش پزشکی برگزار می­ گردد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به دستورالعمل اجرایی پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری مراجعه کنید.
نحوه ارسال فرایندها: برای ارسال فرایندهای آموزشی می توانید فرم ارسال خلاصه فرایند را از سایت دریافت و پس از تکمیل به همراه مستندات حداکثر تا تاریخ 31 شهریور ماه 1400 به آدرس پست الکترونیکی edcfestivals@gmail.com ارسال بفرمایید در ضمن نسخه فیزیکی مستندات را به دبیرخانه جشنواره به نشانی بلوار کشاورز، خ نادری، خ حجت دوست، پلاک ۵۷، مدیریت مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه طبقه سوم ارسال نمایید.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر می ­توانید با شماره تلفن۸۸۹۵۵۸۴۶ ۸۸۹۵۵۷۱۲ داخلی۳۰۶(جناب آقای غازان) تماس حاصل فرمایید.
جهت دریافت اطلاعات مربوط به فرم ها و دستورالعمل اجرایی جشنواره آموزشی شهید مطهری لطفا اینجا کلیک کنید.