هفدهمین شماره مجله رویش منتشر شد

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران، اين مركز در راستاي رسالت خود به منظور ارتقاي استانداردهاي آموزشي و توسعه آن، فصلنامه علمي رويش را منتشر مي‌كند.
هم‌اكنون هفدهمين شماره مجله رويش (بهار ۱۳۹۹) به صورت الكترونيكي و با هدف نشر دانش توليد شده در حيطه آموزش و انتقال تجربيات مرتبط با آموزش علوم پزشكي منتشر شده است.
بدين وسيله مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران اعلام مي‌كند اين نشريه علمي از پذيرش و انتشار دانش آموزشي، تبادل ايده‌هاي نوآورانه آموزشي و انتقال تجارب حاصل از فعاليت‌هاي دانش پژوهي اعضاي هيات علمي، دانشجويان و مديران آموزشي در شماره‌هاي آتي استقبال مي‌كند.
علاقه مندان مي توانند براي مشاهده اين شماره و شماره هاي قبلي فصلنامه اينجا كليك كنيد.