مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه
آخرین جلسه از مجموعه جلسات بیست و هشتمین دوره یادگار(یادگیری برای گذار به استادی)
واحد توانمندسازی اعضای هیأت علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران، آخرین جلسه از مجموعه جلسات بیست و هشتمین دوره یادگار(یادگیری برای گذار به استادی)، ویژه اعضای هیأت علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پنجشنبه 28 خرداد ماه سالجاری به صورت مجازی با موضوع آموزش بر بالین بیمار و آموزش استدلال بالینی برگزار کرد
در این روز، ابتدا دکتر نسیم خواجویراد، به بیان موضوع «آموزش بر بالین بیمار و آموزش استدلال بالینی» پرداخت و سپس در ادامه، دکتر محبوبه مافی نژاد و دکتر الهه محمدی به ترتیب موضوع ارزیابی استدلال بالینی و ارزیابی در محل کار را بصورت تعاملی و کاربردی ارائه دادند .
در بخش پایانی نیز دکتر هومان حسیننژاد به ارائه مبحث «آزمون ارزیابی عینی عملکرد (OSCE/OSPE)» بصورت کار عملی در کارگاه مورد تمرین و بحث قرار داد.
شایان ذکر است شرکت در این دوره برای اعضای هیأت علمی علوم پایه و بالینی با مرتبه استادیاری الزامی است و بر اساس مصوبه دانشگاه، دریافت گواهی پایان دوره، شرط لازم برای ارتقای مرتبه به دانشیاری محسوب میشود.
ارسال نظر